Produkter

Stort utbud av salongsinredning och snabba leveranser.

Tundra läder

Välj bland 36 olika färgalternativ.

2 ÅRS GARANTI

Högsta kvaliteten för dig som söker det bästa.

Komplett inredning

Vi kan levererar ett stort utbud av inredning till salonger, kliniker och SPA

Bentlon Inredning Bild 2

Visionen bakom Bentlon

Med mer än 45 års expertis och erfarenhet inom skönhetsbranschen är Bentlon ett ledande namn för skönhets- och pedikyrmästare samt välmåendeinstitutioner. Som tillverkare och leverantör av salonginredning och skönhetsutrustning erbjuder Bentlon ett brett utbud av högkvalitativa och användarvänliga produkter.

Bentlons produkters höga kvalitet garanteras genom att dina personliga beställningar alltid handtillverkas. Ingen massproduktion, bara en manuell process som äger rum i vår produktionsavdelning i Weert (NL). Varje produkt genomgår kontinuerliga kvalitetskontroller under den här produktionsprocessen. Omsorg tas om varje detalj, och detta återspeglas i den säkra finishen på varje Bentlon-produkt. Bentlon erbjuder 2 års full garanti på Bentlon, och till och med 5 år på tillverkningsfel.

Bentlon Inredning Bild 3

Produkter som ingår i serien

Klicka på respektive produkt för att läsa mer.

Färger

Flera av produkterna är anpassningsbara vad det gäller färg på tyg.

MED BENTLON KAN DU KÄNNA DIG TRYGG

Det som är unikt med Bentlon är dess patenterade produkter. Det satsas mycket på utvecklingen av innovativa och ergonomiska designprodukter, som utvecklas i samarbete med yrkespersoner från skönhets- och pedikyrbranschen. Bland de patenterade produkterna finns Lower Arm Support, en unik elektrisk in- och utgångshjälp samt 3D-huvudstödet för Bentlon Beauty Gold och Platinum-behandlingsstolarna.

Bentlons produkters höga kvalitet garanteras genom att dina personliga beställningar alltid handtillverkas. Det finns ingen massproduktion, bara en manuell process. Varje produkt genomgår kontinuerliga kvalitetskontroller under hela produktionsprocessen. Omsorg tas om varje detalj, och detta återspeglas i den pålitliga finishen på varje Bentlon-produkt. Därför erbjuder Bentlon en full garanti på 2 år för Bentlon, och till och med 5 år för tillverkningsfel.

Retur- och återbetalningspolicy
Alla fel som uppstår på grund av felaktigt material eller dåligt utförande eller defekter som uppstår vid transportskador kommer att returneras till Bentlon utan kostnad för kund. Föremål som tillverkas enligt kundens specifika krav (till exempel beställda möbler och skräddarsydda möbler) kan inte returneras. Om varan är felaktig kommer den att bytas ut eller repareras till Bentlons kostnad enligt gällande villkor.

Eventuella skador rapporteras direkt till info@nannic.se.

Bentlon Katalog

Möbler, Produkter & Information

Klicka på bilden för att öppna katalogen

Kundvagn
Din kundvagn är tom.

Gå gärna till vår produktsida.