NBE 3000 Grundutbildning dag 1+2

Dag 1: Teori om Radiofrekvens och apparaturen.

Praktiskt går vi igenom Detox och Lymfdränage på både över- och underkropp samt en Antistressbehandling.

 

Dag 2: Upplägg på olika arbetsområden samt upplägg av kurer. Praktik och teori.

NBE Vidareutveckling – Kroppsbehandling – Eftermiddag

Eftermiddagen av denna kurs vänder sig till hudterapeuter & massörer. Vi kommer att jobba med apparaturbehandlingar på kroppen så som Cellulit, Fettreducering & Slimmande-behandlingar m.m.

NBE Vidareutveckling – Duo behandling – Förmiddag

Förmiddagen av denna kurs vänder sig till hudterapeuter och som har jobbat med Deep skin och NBE apparatur ett tag och vill vidare. Vi kommer ägna oss åt Duo-behandling och Luxury Treatment. Tips & trix om hur du bäst sätter ihop Deep Skin & NBE RF samt jobbar med Excellence-produkterna i behandling.

Inspirationsdag – Söndagen den 24 mars

Ny större lokal = 20 extra platser nu släppta. Söndagen den 24 mars hälsar vi dig varmt välkommen till en oförglömlig dag. Ta del av spännande nyheter, gästföreläsare i toppklass, säljtips, presentation av ny kompletterande produktserie och mycket, mycket mer.

Öppet hus för återförsäljare

Ta del av kommande nyheter och inspireras av spännande erbjudanden och nya projekt. En heldag där du får tips, råd och ny inspiration för dig och din verksamhet. Ta chansen att lära dig mer om produkterna från Nannic och lär känna oss som företag.

Vi bjuder på lättare tilltugg, bubbel!

Produktkunskap & säljteknik kurs

Genom att öka din kunskapsnivå och säljteknik kan du utveckla dig och din verksamhet till en ökad lönsamhet. Under den här kursen lär vi dig mer om Nannics bioaktiva hudvård och kombinationer med NBE-behandlingarna, vi går även igenom marknadsföring inne och utanför salongen, hur du ska tänka inför skyltning samt tips på aktiviteter och event. Kursen vänder sig till alla som vill utveckla sin kunskap inom Nannic produkterna och öka sin försäljning, rekommenderas för både anställda, nystartade och erfarna företagare. Vi ger dig praktiska råd om hur du ska förmedla ditt budskap på ett tydligt och attraktivt sätt, hur du stärker relationerna med dina kunder samt hur du attraherar nya kunder. Ta din verksamhet till nästa nivå!

0
Varukorg