Nannic Handvård

Händernas mirakel

Sammansmältningen av vår mänskliga önskan och händernas finmotorik skapar obegränsade möjligheter. Vare sig det handlar om att greppa, hålla, vända, trycka, skriva, beröra eller smeka så använder vi händerna dagligen för en mängd olika uppgifter. Det gör den mänskliga handen, med sin unika kombination av styrka, fingerfärdighet och finmotorik, till ett verkligt mirakel. Händerna är samtidigt starka, mjuka och känsliga och de ger oss möjligheten att uttrycka våra talanger. Inget musikstycke, inget penseldrag, ingen bok har någonsin skapats utan att händerna transformerar visionen i vårt sinne till en realistisk och påtaglig enhet.

Varje rörelse, från kraftfull till fin, styrs av ett orkestrerat samspel mellan 27 oberoende små ben och ett intrikat anslutet nätverk av muskler, senor och ligament. Omgivet av en elastisk och smidig hud som, å ena sidan, tillåter en nödvändig rörelsefrihet och som, å andra sidan, består av en mängd fina merokrina svettkörtlar som ger oss ett stadigt grepp på släta ytor om vi så önskar. Svetten som utsöndras via porerna får fårorna på fingertopparna att svälla, vilket ger ett ännu bättre grepp. Den här perfekt utformade sammansättningen ger ett rörelseomfång som är unikt i sin skönhet och sina möjligheter.

Händerna utgör en del av vår icke-verbala kommunikationsförmåga och de fungerar som punkt och komma i våra konversationer. Händerna står alltid i centrum för den synliga uppmärksamheten. Händernas agerande fastställer i slutändan vilka vi är: En musiker, en artist, en frisör... Därför är det inte så svårt att avgöra en persons identitet och ålder genom att titta på deras händer.

Tillvägagångsätt

Rengöra, vårda och revitalisera dina händer.

NANNIC Hand SPA

Återfuktar, reparerar och ger håret volym.

Visste du att

Huvudkomponenter

Innehåll och deras funktioner.

Bakgrund

Att tvätta dina händer med tvål

och vatten är en effektiv metod för att bryta infektionskedjan.

Tvätta Händer V2

Rengöring

Grundlig rengöring av händerna är en allt viktigare faktor när det gäller att förebygga spridningen av smittosamma sjukdomar. Vare sig det handlar om en förkylning, influensa eller mer allvarliga smittosamma sjukdomar som covid-19, SARS, tuberkulos m.m. så är tvättandet av händerna avgörande för att bromsa spridningen av bakterier och virus.

Frekvent tvättning av händerna är synonymt med borttagandet av patogener. Händerna rör ständigt vid främmande föremål eller andra människor, som att hålla i handtaget i en buss eller på ett flygplan, att läsa en tidning i väntrummet hos doktorn eller att ange din PIN-kod när du tar ut pengar. Bakterier och virus överförs till händerna när vi rör vid vissa föremål.

Via händerna sprids bakterier till andra delar av vår kropp. Mag-tarminfektioner, influensa, förkylningar, inflammationer i slemhinnorna och även finnar i ansiktet orsakas av beröring av våra händer.

Men visste du... att det även finns nackdelar med att tvätta händerna för ofta med onödigt aggressiv tvål? Det anstränger hudens skyddande barriär eftersom lipiderna som bevarar fukten i huden och skyddar mot främmande partiklar bokstavligen löses upp och tvättas bort. Istället för att skydda oss själva så ger vi bakterierna en möjlighet att tränga in i huden, vilket kan leda till infektioner.

 

Därför har NANNIC skapat NANNIC Nourishing Cleansing Foam. Ett rengöringsskum som är milt mot händernas skyddande lipidlager och som innehåller återfuktande oljor som förebygger skador på huden.

NANNIC Nourishing Cleansing Foam är effektivt och bryter infektionskedjan hos bakterier och virus. Tvätta dina händer i minst 20 sekunder för att tvålmolekylerna ska hinna bryta ner membranet i dessa patogener. Glöm inte området mellan fingrarna och under naglarna samt på baksidan av dina händer (handryggen).

Produkter som ingår i serien

Klicka på respektive produkt för att läsa mer.

[dgpc_product_carousel type="product_category" include_categories="731" show_items_desktop="3" show_items_mobile="2" loop="on" autoplay="on" hoverpause="on" autoplay_speed="6000" arrow_nav="on" dot_nav="on" item_vertical_align="flex-end" cart_background_hover="#333333" nav_font_size="35px" arrow_circle="on" dots_active_color="#4574b1" content_margin="0px|30px||30px|false|false" content_spacing="0px||||false|false" module_class="prod-categories-slide" _builder_version="4.4.8" description_text_color="#ffffff" background_color="#f5f5f5" width="80%" width_tablet="" width_phone="" width_last_edited="on|desktop" module_alignment="center" custom_css_price="display: none;" custom_css_sale="display: none;" custom_css_button="display: none;" global_colors_info="{}" _i="1" _address="5.0.1.1" /]

STIMULERAR TILLVÄXTEN AV NYTT HÅR

För att uppnå och bevara ett vackert, friskt och fylligt hår behöver håret, hårbotten och hårrötterna daglig näring. Nannic HSR - Hair, Scalp & Roots är ett unikt koncept med banbrytande teknologi baserad på över 8-års forskning. Hårets tillväxtfas stimuleras effektivt och det nya håret blir kraftigare och får mer volym, hårsäckarna aktiveras och håravfall förebyggs.

Bakgrunden till Nannic HSR

Som produktutvecklare av Nannic HSR och grundare av Nannic International R&D är jag stolt över att få dela med mig av min egen historia. När jag 2010 lade märke till att mitt hår plötsligt hade blivit tunnare bestämde jag mig omgående för att göra något åt det.

Jag upptäckte att det saknades något på marknaden, de flesta produkterna fokuserade enbart på det synliga håret utan att ta hänsyn till hårrötterna och hårbotten. Tillsammans med ledande forskare började jag min resa för att utveckla ett koncept för att synligt öka tillväxten av nytt hår men också långsiktigt göra håret friskare och starkare. 8 år senare, efter djupgående forskning och utveckling av banbrytande teknologier, fann jag äntligen den revolutionerande lösningen som idag är grunden till Nannic HSR.

Den bild du ser av mig precis nedan visar resultatet efter användning av produkterna som ingår i Nannic HSR regelbundet under sex månader. Jag är mycket stolt och lycklig över detta och jag hoppas att du snart ska uppleva ett lika tillfredställande resultat.

René Nagels

Scientist in dermatology & founder of Nannic International R&D

Nannic SRGB HIRES 1498 3 3

Resultat delade från användare av Nannic HSR

Nannic HSR Results Collection No 1
Nannic HSR Results Collection No 2
Nannic HSR Results Collection No 3
Nannic HSR Results Collection No 5
Nannic HSR Results Collection No 6
Nannic HSR Results Collection No 8
Nannic HSR Results Collection No 4

Fakta om hår & Nannic HSR

Klicka på bilden för att öppna katalogen

Kundvagn
Din kundvagn är tom.

Gå gärna till vår produktsida.