Hair, Scalp & Roots

Anti-age concept

Vetenskapligt utvecklad hårvård

För hårrötterna, hårbotten och hårstråna

Kraftfulla serum som stärker

Hårrötterna och förlänger tillväxtfasen

Nannic Hårvård

HEMLIGHETEN TILL ETT FRISKARE OCH STARKARE HÅR

Skönheten i vårt hår har sitt ursprung i det osynliga - närmare bestämt i de delar av håret som vi inte kan se. Precis som vi vårderar vårt ansikte med rengöring, serum och krämer, kräver vårt hår, hårbotten och hårrötter daglig omvårdnad. Eftersom vår kropp inte längre producerar nya hårsäckar efter födseln, blir det särskilt viktigt att ge dem den rätta näringen och omvårdnaden.

Det första steget mot vackert och friskt hår börjar alltid med noggrann vård och omtanke om hårbotten. Hårets styrka, hälsa och kvalitet hänger nära samman med hårrötternas hälsa, vilket i sin tur reflekterar vår allmänna hälsa. För att uppnå vackert hår är det av yttersta vikt att vi inte bara tar hand om de synliga delarna av vårt hår. Det är hårbotten och hårrötterna som behöver mest omvårdnad.

Friskt hår är lika starkt som stål, men även stål kan brytas ner om det inte underhålls på rätt sätt.

Nannic HSR - Hair, Scalp & Roots är ett banbrytande koncept med över åtta års forskning som grund. Varje hårstrå behandlas individuellt, från roten till toppen. Vi återställer den naturliga biologiska balansen i hårbotten, vilket resulterar i en frisk och välmående hårbotten. Hårväxten stimuleras effektivt, och det nya håret blir kraftigare och får mer volym. Hårsäckarna aktiveras, och håravfall förebyggs. Upplev den ultimata hårvårdsserien som ger ditt hår styrka och hälsa.

Upplev Nannic HSR - för ett friskare och starkare hår.

Shampoo

Rengör effektivt håret och hårbotten.

CONDITIONER

Återfuktar, reparerar och ger håret volym.

HAIR SERUM

Ger näring och tillväxt till hårsäckarna och hårbotten.

Caring spray

Ger lyster, näring och skydd till håret.

NANNIC HSR

Starkt hår från rot till topp

Nannic HSR Loggo
Collecting Image Hair Care

Nannic HSR optimerar de 3 viktigaste delarna av håret: Det synliga håret, hårbotten och hårrötterna.

Nannic HSR Schampo och Balsam reparerar fjällskiktet och stärker skyddet runt hårets kärna som en skyddande sköld. Håret blir starkt och spänstigt igen. Jämna, slutna fjäll gör håret vackert glansigt och luftigt. Nannic HSR Caring Spray vårdar och skyddar håret mot värme och förslitningsskador från styling. Nannic HSR Day serum ger energi och livskraft till tunt hår, stimulerar cellernas energi (ATPs) och kollagen typ IV vilket ger kraftfullare och starkare hårsäckar. Återställer balansen och stimulerar hårbotten och hårrötterna för att förebygga håravfall. Det växtbaserade hormonet auxin som finns i Nannic HSR Night serum blockerar produktionen av DHT och förhindrar att det bildas ett överskott av talg i hårbotten, vilket främjar en sund hårväxt.

Produkter som ingår i serien

Klicka på respektive produkt för att läsa mer.

STIMULERAR TILLVÄXTEN AV NYTT HÅR

För att uppnå och bevara ett vackert, friskt och fylligt hår behöver håret, hårbotten och hårrötterna daglig näring. Nannic HSR - Hair, Scalp & Roots är ett unikt koncept med banbrytande teknologi baserad på över 8-års forskning. Hårets tillväxtfas stimuleras effektivt och det nya håret blir kraftigare och får mer volym, hårsäckarna aktiveras och håravfall förebyggs.

Bakgrunden till Nannic HSR

Som produktutvecklare av Nannic HSR och grundare av Nannic International R&D är jag stolt över att få dela med mig av min egen historia. När jag 2010 lade märke till att mitt hår plötsligt hade blivit tunnare bestämde jag mig omgående för att göra något åt det.

Jag upptäckte att det saknades något på marknaden, de flesta produkterna fokuserade enbart på det synliga håret utan att ta hänsyn till hårrötterna och hårbotten. Tillsammans med ledande forskare började jag min resa för att utveckla ett koncept för att synligt öka tillväxten av nytt hår men också långsiktigt göra håret friskare och starkare. 8 år senare, efter djupgående forskning och utveckling av banbrytande teknologier, fann jag äntligen den revolutionerande lösningen som idag är grunden till Nannic HSR.

Den bild du ser av mig precis nedan visar resultatet efter användning av produkterna som ingår i Nannic HSR regelbundet under sex månader. Jag är mycket stolt och lycklig över detta och jag hoppas att du snart ska uppleva ett lika tillfredställande resultat.

René Nagels

Scientist in dermatology & founder of Nannic International R&D

Nannic SRGB HIRES 1498 3 3

Resultat delade från användare av Nannic HSR

Nannic HSR Results Collection No 1
Nannic HSR Results Collection No 2
Nannic HSR Results Collection No 3
Nannic HSR Results Collection No 5
Nannic HSR Results Collection No 6
Nannic HSR Results Collection No 8
Nannic HSR Results Collection No 4

Fakta om hår & Nannic HSR

Klicka på bilden för att öppna katalogen

Produktkatalog

Klicka på bilden för att öppna katalogen

Kundvagn
Din kundvagn är tom.

Gå gärna till vår produktsida.