Ledande inom resultatinriktad hud- och hårvård

Nannic är ett internationellt familjeföretag i 3:e generationen specialiserat på att utveckla unika produkter för huden och håret samt utrustning för professionella behandlingar. Företaget är verksamt i 38 länder och huvudkontoret är beläget i Belgien, Heist-op-den-Berg. I det egna laboratoriet bedrivs forskning, utveckling och produktion tillsammans med ledande forskare och dermatologer från hela världen.

 

”Vi delar passionen för att utveckla ärliga produkter som håller vad de lovar”

René Nagels, forskare och grundare av Nannic.

Trots att det finns få belgiska hud och hårvårdsprodukter som är så internationellt hyllade runt om i världen, finns produkterna från Nannic inte på hyllorna hos de stora butikskedjorna. Nannic arbetar med kvalitativ B2B, vilket betyder att produkterna erbjuds via utvalda återförsäljare som salonger, kliniker, SPA och apotek där det finns specialiserad kompetens. I Sverige finns över 400 auktoriserade återförsäljare. Nannic lanserar inte nya produkter och apparaturer på löpande band, utan varje process för en ny produkt bygger omfattande forskning och följer noga europeisk standard.

Produkter som ger långsiktigt hållbara resultat uppnås genom att kombinera gedigen forskning med noga utvalda ingredienser, och det viktiga är att se helheten. Nannic fokuserar inte på symptomen utan på den verkliga underliggande orsaken till huden och hårets reaktion och process för åldrande. Att förstå de grundläggande mekanismerna är en förutsättning för att kunna utveckla produkter som verkligen ger resultat. Samtliga produkter från Nannic innehåller medicinskt beprövade aktiva ingredienser och är dermatologiskt testade.

”Det är mitt genuina intresse som driver mig, jag läser varje tänkbar studie inom dermatologi och plockar ut intressanta spår som jag sedan arbetar vidare med” 

René Nagels utvecklar, tillsammans med sin partner Tine Janssens och det omfattande forskarteamet, produkterna i det egna laboratoriet.

CopyrightNannicfounders

René Nagels & Tine Janssens, grundare av Nannic International.

LEDANDE FORSKARE OCH DERMATOLOGER

TILLVERKNING I BELGIEN OCH DISTRIBUTION I 38 LÄNDER

Nannic strävar efter att ständigt utvecklas och fortsätter vara en trendsättare inom innovativ hudvård och behandlingar. Samtliga produkter från Nannic är baserad på gedigen vetenskap och det är alltid mycket viktigt att varje formula är 100 % säker för vår metabolism. Forskning, utveckling och tillverkning sker på huvudkontoret i Belgien. I det egna laboratoriet samarbetar ledande forskare och dermatologer från hela världen.

Varumärket distribueras i 38 länder och har nominerats till ett av världens bästa SPA-märke. Nannic Sverige grundades 1991 och erbjuder över 100 produkter inom bioaktiv hudvård och är idag en av marknadsledarna inom professionella hudvårdsbehandlingar.

Kundvagn
Din kundvagn är tom.

Gå gärna till vår produktsida.