Ledande inom resultatinriktad hud- och hårvård

Nannic Sverige, ett familjedrivet företag etablerat 1991, har idag utvecklats till en betydande aktör inom skönhetsbranschen med över 390 återförsäljare spridda över hela Sverige. Företagets huvudkontor är beläget i Täby, strax norr om Stockholm, med faciliteter toppmodernt utbildningscenter, ett showroom för produkter och inredning, eget tryckeri, samt ett omfattande lager.

 

Produktportföljen inkluderande hud- och hårvårdsprodukter, avancerad utrustning för professionella salongsbehandlingar, funktionella och stilfulla möbler, omfattande utbildningsprogram och kvalitativa arbetskläder samt digital marknadsföring.

 

Vidare är Nannic Sverige en aktiv servicemedlem i Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation (SHR) och har ett givande samarbete med Hudvårdshögskolan IBS. Inom ramen för detta samarbete ingår deras NBE-behandlingsapparaturer i läroplanen för blivande hudterapeuter, vilket understryker företagets engagemang i både utbildning och innovation inom hudvårdsindustrin.

VD, Nannic Sverige

Nannic Sverige

grundades 1991

N

Mer än 30 års erfarenhet

 
N

Internationellt varumärke med distribution över hela världen

N

Mest efterfrågade hudvårdsbehandlingarna

 
N

Kraftfullaste radiofrekvensapparaturerna

 
N

Distribution enbart via utvalda auktoriserade återförsäljare

N

Eget laboratorium

 
N

Forskare och dermatologer från hela världen

 
N

Europeisk godkänd standard

N

Finns på över 340 salonger, kliniker och spa

 
N

Personligt bemötande

N

Lager i Sverige

 
N

Snabba leveranser

 
N

Ingår i läroplanen på Hudvårdshögskolan

 
N

Engagemang och service från hjärtat

N

Eget utbildningscenter

 
N

Över 80 fria kurstillfällen per år

 
N

Komplett sortiment av möbler för salong, Spa och klinik

N

Årligen vinnare av flera priser

N

Servicemedlem i SHR sedan 1991

N

Starka samarbetspartners

 
N

Medlemmar i flera viktiga organisationer:

1,6 miljonersklubben, Operation smile, Look good feel better, Cancerfonden, Giving people & Säkra varje unge.

LEDANDE FORSKARE OCH DERMATOLOGER

TILLVERKNING I BELGIEN OCH DISTRIBUTION I 38 LÄNDER

Nannic är ett företag som ständigt ligger i framkant av innovation inom hudvårdsindustrin, kontinuerligt strävande efter att utveckla och introducera banbrytande produkter och behandlingar. Alla Nannics produkter är grundade på vetenskaplig forskning, med en stark betoning på att varje sammansättning är helt säker och harmonierar med vår kroppsmetabolism.

Detta engagemang för forskning och utveckling är centralt i deras verksamhet, vilket tydligt framgår i deras huvudkontor i Belgien. Här, i deras toppmoderna laboratorium, samarbetar de med världsledande forskare och dermatologer för att skapa innovativa och effektiva hudvårdsprodukter.

Nannic har uppnått en betydande global närvaro, med distribution i 38 länder och erhöll en prestigefylld nominering som ett av världens bästa SPA-märken. Sedan grundandet i Sverige 1991, har Nannic vuxit till att erbjuda över 100 produkter inom bioaktiv hudvård. Deras framstående position på marknaden som en ledande aktör inom professionella hudvårdsbehandlingar är ett bevis på deras kvalitet, innovation och engagemang i hudvårdens vetenskap och utveckling.

 

VETENSKAP ∙ INNOVATION ∙ RESULTAT

Kundvagn
Din kundvagn är tom.

Gå gärna till vår produktsida.