NBE Behandlingar

En av de mest efterfrågade i Sverige

NBE står för Nannic Beautyfying Energy och är ett professionellt koncept för hudföryngring som vänder sig till auktoriserade hudterapeuter eller motsvarande. Konceptet består av högteknologiska apparaturer, specialanpassade behandlingsserum med cellidentisk bas för hudföryngring som gör stor succé världen över. NBE är ett revolutionerande genombrott i kampen mot hudens åldrande och har öppnat upp en ny värld av möjligheter.

Behandlingarna bygger på en vetenskapligt utvecklad behandlingsmetod som är säker och väl beprövad, dermatologiskt testad och med effekter som är medicinskt bevisade. NBE är ett säkert och väl beprövat koncept helt utan nålar, laser eller andra aggressiva metoder. Varje behandling anpassas individuellt efter önskat resultat.

Nannic distribueras i 38 länder och det utförs hundratusentals behandlingar med NBE världen över. Enbart i Sverige finns Nannic och NBE-behandlingarna på över 340 salonger. Behandlingarna har blivit utnämnda flera år i rad till en av de mest efterfrågade hudvårdsbehandlingarna på BokaDirekt: Sveriges största bokningssida för skönhet, hälsa och friskvård.

NBE RF

Ljuvligt avkopplande behandlingar för både ansikte, kropp och djupgående muskelmassage. Med hjälp av elektromagnetisk energi slussas specialutvecklade serum ner på djupet i huden. Ger synliga resultat direkt.

NBE Deep Skin

Ett revolutionerande duokoncept för ansiktsbehandlingar. En mekanisk peeling som rengör huden på djupet och en unik mikrokanals-teknologi kombinerat med specialutvecklade serum. Ger synliga resultat direkt.

Rengöring & Algmasker

Rengöring som skonsamt tar bort smuts och förbereder huden för den kommande behandlingen. De ljuvliga algmaskerna sluter porerna, återfuktar och optimerar absorptionen av de aktiva serumen.

Utbildningar

I vårt utbildningscenter erbjuder vi årligen över 80 kurser, från behandlingsmetoder och marknadsföring till försäljningsteknik och vi bjuder också in till flertalet inspirationsdagar.

 

 

 

 

 

 

NBE Radiofrekvens

Kraftfulla apparaturer  •  Specialutvecklade serum  •  Synliga resultat

NBE radiofrekvens (RF) är en revolutionerande metod för hudföryngring som omedelbart reducerar hudens tecken på åldrande och långsiktigt förbättrar hudens struktur.

Med elektromagnetisk energi och värme slussas specialutvecklade serum effektiv ner på djupet i huden och ger cellerna energi så att de kan arbeta optimalt. Huden stärks och tillväxten av nya celler stimuleras. Behandlingen är ljuvligt avkopplande och ger synliga resultat direkt.

NBE RF är en säker och väl beprövad metod som anpassas individuellt för varje hudtyp och önskat resultat. Den kan med fördel kombineras med NBE Deep Skin behandlingar för maximal effekt.

Säker radiofrekvens med maximal kapacitet

Radiofrekvens (RF) är en säker och väl beprövad metod som använts inom kirurgin i över 70 år och mer än 20 år inom hud- och kroppsbehandlingar. Det är en mycket effektiv metod som omedelbart reducerar hudens tecken på åldrande och gör den slätare och fastare. Behandlingarna upplevs som en lätt uppvärmd massage, är ljuvligt avkopplande och kräver ingen konvalescenstid.

Nannic NBE RF använder sig av kapacitiv radiofrekvens som är speciellt utvecklad för att kunna utföra säkra behandlingar med maximalt resultat. Kombinationen av isolerade handverktyg med stora aktiva mottagarplattor som transporterar energin optimalt och möjliggör synliga resultat från första behandlingen. Redan efter ett fåtal behandlingar triggas kroppens egna system igång och långsiktiga resultat uppnås. En säker och väl beprövad teknologi som ger enastående resultat.

 

Vetenskapligt bevisade effekter

 • Stimulerar tillväxten av nya celler
 • Ökar produktionen av kollagen och elastin
 • Ökar fukthalten i huden
 • Ökar hudens absorption av aktiva ingredienser
 • Minskar porernas storlek
 • Förbättrar blodcirkulationen
 • Förbättrar strukturen på bindväven
 • Dränerar lymfsystemet
 • Stimulerar fettförbränningen
 • Ger förbättring i muskulaturen
 • Minskar antalet fria radikaler
 • Ger synliga resultat från första behandlingen
 • Långvariga effekter efter kur på fem behandlingar

Apparaturer i RF-serien

Behandlingsserum Samlingsbild Del 1

Specialutvecklade serum

Maximerar resultatet av NBE RF behandlingen

Behandlingsserum Samlingsbild Del 2

BEHANDLINGSSERUM

En cellidentisk bas med en specialutvecklad formula som liknar strukturen för hudens naturliga barriär. Formulan bygger på en bas bestående av högkvalitativa fosfolipider utan stabilisatorer eller tillsatser och är i särklass det effektivaste som går att åstadkomma. Tillsammans med NBE-apparaturerna möjliggör det en enastående penetration av serumens aktiva ingredienser.

 

MASSAGEKRÄMER

Näringsrika massagekrämer baserad på Olus olja och extrakt från Fikonkaktus och Arnica. Gör huden härligt mjuk, förbättrar spänst och verkar anti-inflammatoriskt.

PROBIOTIKA

NBE Probiotic Activator är berikad med Bifida ferment lysate som är en typ av probiotika som stärker hudens skyddsbarriär och aktiverar cellförnyelsen. Tack vare den banbrytande effekten av den dermokosmetiska aktiviteten kan huden både skydda, återställa och slutligen läka sig själv vilket ger en friskare, starkare och mer motståndskraftig hud.

 

EXKLUSIVA BEHANDLINGSSERUM

Från den Beauty Oscars vinnande Excellence serien har Nannic utvecklat professionella behandlingsserum med en specialutvecklad bas med flytande kristaller från fosforlipider idealisk för behandlingar med NBE RF och NBE Deep skin. Excellence professionella serum innehåller en maximal koncentration av de mest exklusiva aktiva ingredienserna och ger spektakulära resultat.

NBE RF Behandlingar

Synliga resultat från första behandlingen och en långsiktig förbättring av hudens struktur

NBE RF Hudvårdsbehandlingar

En avkopplande behandling där elektromagnetisk energi kombineras med värme och specialutvecklade serum från Nannic. De aktiva ingredienserna slussas effektivt ner på djupet i huden och ger cellerna energi. Huden stärks upp och tillväxten av nya celler stimuleras.

En säker och effektiv behandling som anpassas individuellt för varje hudtyp och önskat resultat. En banbrytande metod för hudföryngring med omedelbara effekter och en långsiktig förbättring av hudens struktur.

Behandlingsområden

- Rynkor
- Linjer
- Slapp hud
- Akne
- Ärr
- Dubbelhaka
- Tunga ögonlock

- Oren hud
- Ytliga kärl
- Pigmentfläckar
- Förstorade porer
- Mörka ringar under ögonen
- Påsar under ögonen
- Överflödigt fett

- Bristningar
- Celluliter
- Muskelvärk
- Spända muskler
- Stress
- Detox
- Lymfdränage

NBE Lymfterapi

Lymfsystemet löper genom nästan hela kroppen och hjälper blodsystemet att hålla vätskebalansen i kroppen på en bra nivå. Detta görs genom att överflödig vätska från olika delar av kroppen transporteras bort. Denna vätska kallas lymfa. Lymfsystemet spelar en central roll i kroppens försvar mot bakterier och virus och för att transportera bort slaggämnen. Det är en viktig del av vårt immunförsvar och behöver dagligen främjas genom rörelse, massage och djupandning för att cirkulera. Ett väl fungerande lymfflöde ger starka, smidiga muskler och leder, elastisk bindväv och en frisk kropp.

Om lymfsystemet inte flödar som det ska kan det orsaka vätskeansamlingar i kroppen, svullnad och ömhet. Om lymfvätskan inte renas som den ska från bakterier, virus, andra skadliga mikrober och avfallsprodukter kan det bildas fibroser/celluliter (en förtätning av fettväven som bildas när bindväv, hud och slaggprodukter växer ihop). Detta gör att flödet försämras ytterligare. Trögt lymfsystem kan också orsaka besvär med mag- och tarmfloran, ökad stress i koppen, viktuppgång, trötthet samt huvudvärk och domningar i kroppen.

 

NBE lymfterapi är en ljuvligt avkopplande behandling som rensar ut slaggprodukter, ökar cirkulationen och stimulerar förbränningen. Genom fördjupad kunskap, manuell massage och NBE 3000 förbättras effektivt men skonsamt lymfsystemets förmåga flöda. Behandlingen stimulerar kroppens celler och muskler, leder och vävnad blir mer elastiska. Cirkulationen och förbränningen ökar och vätskeansamlingar reduceras. NBE lymfterapi sänker stresshormonet kortisol och höjder de välgörande hormonerna Oxytocin och serotonin i kroppen. Behandlingen är mycket avslappnande och avstressande.

NBE lymfterapi erbjuds enbart av terapeuter med särskild kompetens och varje behandling anpassas noga efter förutsättningar och eventuella besvär. Behandlingen gör inte ont, utan är rogivande för både kropp och själ. NBE lymfterapi är banbrytande och ger unika resultat redan från första behandlingen.

NBE RF Massagebehandlingar

En banbrytande metod med djupgående effekter mot stela och spända muskler. Behandling genomförs med elektromagnetisk energi kombinerat med värme och en specialutvecklad massagekräm.

Upplev en avslappande massage som på kortare tid åstadkommer en varmare, mjukare och mer elastisk muskel och vävnad. Kroppen blir lättare avslappnad och kan bättre och mer effektivt ta till sig behandlingen. Spänningar vid smärttillstånd motverkas och den har en lugnande effekt på kroppens muskulatur. NBE massage är en säker och effektiv behandling som anpassas individuellt för varje område och önskat resultat.

NBE Massage är mycket effektiv för att reducera smärta vid exempelvis idrottsskador såsom lårkakor, hälsenor, kramper och träningsvärk. Behandlingen triggar igång kroppens egen läkningsprocess och reducerar konvalescenstiden efter en skada.

Effekter från första behandlingen

- Går djupare ner i vävnaden
- Förbättrar syreupptaget i cellerna
- Ökar blodcirkulationen i musklerna
- Minskar koldioxiden
- Reducerar mjölksyra

- Startar kroppens egen läkningsprocess
- Ökar lymfcirkulationen
- Reducerar inflammation
- Stimulerar kollagenproduktionen

 

 

 

 

 

 

NBE Deep Skin

Unika verktyg  •  Specialutvecklade serum  •  Synliga resultat

NBE Deep skin är den nya generationens microdermabrasion och microneedling. Apparaturen består av patenterade verktyg för en djuprengörande mekanisk peeling kombinerat med en unik mikrokanalsteknik och specialutvecklade serum. De aktiva ingredienserna kan genom de små mikrokanalerna effektivt slussas ner på djupet mellan cellerna. Huden får omedelbart en finare lyster.

NBE Deep Skin är en säker och effektiv behandling som anpassas individuellt för varje hudtyp och önskat resultat. En banbrytande metod för hudföryngring med omedelbara effekter och en långsiktig förbättring av hudens struktur. NBE Deep Skin kan med fördel kombineras med NBE Radiofrekvens behandlingar.

Säkert, Effektivt och Hygieniskt

De tre verktygen till NBE Deep skin används med hygieniska engångsapplikatorer vilket minimerar risken för infektioner. Applikatorerna är tillverkade av kraftfullt kirurgisk plast och byts ut för varje behandling vilket säkerställer god hygien.

Med Ablatorn får hornlagret en lätt slipning så att stamcellerna på basalmembranet stimuleras till delning (mitos). Detta gör att huden förnyas snabbare och att fina linjer försvinner. Behandlingen ökar hudens förmåga att reflektera ljus och ger den en finare lyster, samtidigt som huden lättare tar upp aktiva substanser vid efterföljande behandlingar. Rekommenderas före alla typer av behandlingar eftersom den med sin grundliga rengöring genererar ett bättre resultat, oavsett kommande behandlingstyp.

Utan nålar

För huden sker nästan alla cellulära kommandon i överhuden. Hittills har flera företag inom hudvård mest inriktat sig på att behandla det papillära skiktet av läderhuden för att stimulera kollagenproduktionen, men då förbises ofta felaktigt den levande överhudens och basalmembranets funktioner.

Behandlingarna med Infuser och Corrector har inte några aggressiva nålar som kan skada huden utan istället konformade “nabbar” som effektivt skapar kanaler mellan cellerna i huden och återupprättar överhudscellernas funktioner. De aktiva ingredienserna kan genom de små mikrokanalerna effektivt slussas ner på djupet mellan cellerna. Detta sätter fart på både återhämtning­s och immunförsvarsprocessen. Med Infusern och Correctorn intensifieras samverkan mellan överhuden, läderhuden och underliggande bindväv utan att hudens struktur skadas.

Apparaturer i DS-serien

Behandlingsserum Deep Skin Del 1

Specialutvecklade serum

Maximerar resultatet av NBE DS behandlingen

Behandlingsserum Deep Skin Del 2

BEHANDLINGSSERUM

Högkoncentrerade serum särskilt framtagna för att via mikrokanaler slussas ner i djupet på huden. Möjliggör en enastående penetration av serumens aktiva ingredienser.

Anti-Aging - används på alla hudtyper efter behandling med Infusern. Hyaluronic Wrinkel Filler används för utfyllnad av linjer & rynkor, läppkontur samt fuktfastighet. Hyperpigmentation används för att reducera hyperpigmentering och ljusar upp huden. Couperoser används för att reducera rodnader och ytliga kärl. Scars används för att reducera ärr-acne, strie och operationsärr.

 

NBE PROBIOTIKA

NBE Probiotic Activator är berikad med Bifida ferment lysate som är en typ av probiotika som stärker hudens skyddsbarriär och aktiverar cellförnyelsen. Tack vare den banbrytande effekten av den dermokosmetiska aktiviteten kan huden både skydda, återställa och slutligen läka sig själv vilket ger en friskare, starkare och mer motståndskraftig hud.

 

EXKLUSIVA BEHANDLINGSSERUM 

Från den Beauty Oscars vinnande Excellence serien har Nannic utvecklat professionella behandlingsserum med en specialutvecklad bas med flytande kristaller från fosforlipider idealisk för behandlingar med NBE RF och NBE Deep skin. Excellence professionella serum innehåller en maximal koncentration av de mest exklusiva aktiva ingredienserna och ger spektakulära resultat.

NBE DS Behandlingar

Synliga resultat från första behandlingen och en långsiktig förbättring av hudens struktur

NBE DS Hudvårdsbehandlingar

NBE Deep Skin behandlingen inleds med en grundlig rengöring av huden med Nannic Cleansing care. Med hjälp av Ablatorn görs en mekanisk hudslipning som rengör huden på djupet och eliminerar gamla hudceller och huden förbereds för att optimalt absorbera de efterkommande serumen. Med Infusorn och Correctorn skapas sedan 50 000 - 70 000 små mikrokanaler mellan cellerna så att aktiva serum effektivt kan slussas djupt ner i huden. Detta främjar tillväxten av nya celler, bromsar hudens åldrande och ger en långsiktig förbättring av hudens struktur. Behandlingen avslutas med en ljuvlig, organisk algmask som återfuktar och sluter porerna. Infusorn och Correctorn har inte några aggressiva och smärtsamma nålar som kan ge infektioner, utan endast små konformade “nabbar”. Behandlingen är behaglig och ger synligt resultat.

För att förlänga och underhålla resultatet av behandlingen rekommenderas hudvårdsprodukter från Nannic. Fråga gärna din hudterapeut för mer information. NBE Deep Skin är en professionell behandling som utförs av auktoriserade hudterapeuter och kan med fördel kombineras med alla typer av NBE behandlingar.

Behandlingsområden

- Rynkor
- Linjer
- Akne

- Ärr
- Oren hud
- Couperoser

- Pigmentfläckar
- Förstorade porer
- Bristningar

Cleansing Products Prof Size Small

Skonsam rengöring

Första steget för en säker och effektiv behandling

Bioorganiska masker

Ljuvlig avslutning på varje behandling som sluter porerna.

Peel Off Algaemask V2

Rengöring

Komplett rengöringsserie som skonsamt tar bort smuts och förbereder huden för den kommande behandlingen.
Löser snabbt upp makeup och avlägsnar smuts och andra orenheter utan att torka ut huden. Balanserar hudens pH-värde och förhindrar irritationer. Stimulerar tillväxten av nya celler och motverkar ålderstecken. Gör huden mjuk och ger den lyster. Nannic Cleansing care är noggrant anpassad för att bevara hudens naturliga skyddsbarriär. Fri från tvål och konserveringsmedel.

Peel off Alginate Mask

Lätt svalkande algmasker med bl.a. kelpalger som sluter porerna och optimerar absorptionen av de aktiva serumen. Kelp är en typ av havsalg som växer naturligt i undervattensskogar i klara och grunda hav. Den innehåller ett mycket brett spektrum av vitaminer och mineraler (bla. organisk jod, vitamin K, vitamin B11, vitamin B5, magnesium, järn, kalcium, zink, mangan, fosfor, kalium) och stärker hudens skyddsbarriär. Algmaskerna är en ljuvlig avslutning på varje NBE behandling.

Utbildningar & event

över 80 kurstillfällen årligen för ständig kunskapsutveckling

Utbildning för Kvalitet, säkerhet och resultat

I vårt utbildningscenter på huvudkontoret erbjuder vi årligen över 80 kurstillfällen. Auktoriserade hudterapeuter godkända av SHR och Diplomerade massörer kan enkelt boka utbildningar online på vår hemsida.

Krav:
- Alla terapeuter som utför NBE behandlingar skall genomgå grundutbildning hos Nannic Sverige
- När en NBE behandling utförs skall enbart avsedda produkter från Nannic användas i behandlingen. Samtliga produkter är noga testade och utvecklade  för att garantera maximal säkerhet och resultat.

Event för inspiration, motivation och framgång

Årligen anordnar vi olika typer av inspirations event där du kan ta del av spännande nyheter, gästföreläsare i toppklass, säljtips, presentation av världsnyheter och mycket, mycket mer. Ta chansen att lära dig mer om produkterna från Nannic och lär känna oss som företag. Vi bjuder oftast på lättare tilltugg, kaffe och bubbel!

Omdömen från kunder och salonger

{Just nu är det osäkert i omvärlden, men tack vare min satsning på NBE 3000 och NBE lymfbehandlingar har jag fått fler nöjda och trogna kunder. En fantastisk komplettering till mina ansiktsbehandlingar. Jag gör faktiskt fler NBE lymfbehandlingar än ansiktsbehandlingar idag.
mystery person
Camilla Rådmans Lindahl
All About You
{Wow-effekt med denna fina maskin och tillhörande serum som slussas ner i huden. Behandlingen är otroligt skön och kunderna älskar den!
mystery person
Magdalena Hägg
MH Luxury spa
{Behandlingar med NBE 3000 ger effektiva, djupgående, smärtfria och synliga resultat samt nöjda återkommande kunder. Unika kombinations behandlingar för ansikte och kropp som har ökat min lönsamhet på befintliga och nya kunder.
mystery person
Annette Beskow
Let's Face It Skincare
{Detta är utan tvekan vår mest bokade behandling. NBE är otroligt avslappnande på både kroppen och i sinnet. Denna behandling är helt fantastisk för de som är smärtkänsliga eller har mycket värk i kroppen.
mystery person
Andreas Karlsson
Aktivijas
{Vi är stolta över att kunna möta våra kunders ökade efterfrågan på ansiktsbehandlingar med kraftigt synliga resultat. Vi valde Nannic och NBE eftersom den inte påverkar huden mekaniskt via nålar eller skapar inflammation. Med Nannic kan vi istället uppnå fantastiska resultat på ett skonsamt och tryggt sätt.
Susanne
Susanne Wieck
Hagabadet Älvstranden
{Just nu är det osäkert i omvärlden, men tack vare min satsning på NBE 3000 och lymfbehandlingar har jag fått fler nöjda och trogna kunder. En fantastisk komplettering till mina ansiktsbehandlingar. Jag gör faktiskt fler NBE lymfbehandlingar än ansiktsbehandlingar idag.
1622439 10152792807943284 5895986861931250672 O
Camilla Johansson
Spa´t i Västervik
{Enormt nöjd över min STORA satsning av NBE3000❣️ 🧘‍♀️🤸‍♀️🤸‍♀️ Tack till mig själv att jag verkligen vågade att ta ytterligare ett steg och inskaffa NBE3000 till Simones ❣️ Nu jobbar jag mycket med kroppens egna livsviktiga reningsverk LYMFSYSTEMET. Fyllt med kunskap och utbildat mig NBE lymfterapi och lymfmassage. Det är magiska resultat som jag och kunderna får, underbart🙏🏼
489EDE53 45D4 4492 ABC0 7F270E62374B
Simone Söderström
Simones Skönhetsvård
{Stort Tack!!! Jag känner mig så jätteglad och har från utbildningen fått energi både fysiskt och psykiskt, vill bara att det ska bli morgondag så att jag kan få ställa upp allt och börja jobba med Nannic och NBE 1000. ❤️❤️❤️❤️❤️ Jag är lyrisk och NBE gör mitt liv ännu bättre och jag är så glad att ha er igen, som är den bästa leverantören som finns på alla sätt 👏kram!!!
IMG 0125 (2) JPG
Anna Mancini
Salong Anna Mancini
{Tack för allt ni på Nannic gör för mig 💕☀️ Allt kring och i utbildningen kan inte bli bättre, så här har det varit alla gånger jag besökt er!
Sinne & Form Ab 2
Kristina Persson
Sinne & Form iSkåne
{Tack för all hjälp jag har fått och ni är verkligen det bästa företaget. Man kan lita på er, tack för det. Kram Jasna
mystery person
Jasminka Kjellberg
Salong Jasna Hud & Kroppsvård

SÄKERHET I FÖRSTA HAND

Hundratusentals genomförda behandlingar  •  Toptestade & granskade 

Det utförs hundratusentals behandlingar med NBE världen över. Radiofrekvensapparatur från Nannic och dess teknik tillhör en av de säkraste på marknaden och är välbeprövade världen över.

Apparaturerna är CE-märkta samt testade och godkända enligt EU:s lagar och regler. För Nannic kommer alltid säkerheten i första hand och därför har NBE-apparaturerna även granskats och godkänts av Elsäkerhetsverket, som är ansvarig myndighet i Sverige.

 

 

 

 

 

 

Kundvagn
Din kundvagn är tom.

Gå gärna till vår produktsida.