Upplev NBE

En av de mest efterfrågade massage & hudvårdsbehandlingarna

Finns på över 340 salonger

Nannic distribueras i 38 länder och det utförs hundratusentals behandlingar med NBE världen över. Enbart i Sverige finns Nannic och NBE-behandlingarna på över 340 salonger. Behandlingarna har blivit utnämnda flera år i rad till en av de mest efterfrågade hudvårdsbehandlingarna på BokaDirekt: Sveriges största bokningsida för skönhet, hälsa och friskvård.

SÄKERHET I FÖRSTA HAND

Radiofrekvensapparatur från Nannic och dess teknik tillhör en av de säkraste på marknaden och är välbeprövade världen över. Apparaturerna är CE-märkta samt testade och godkända enligt EU:s lagar och regler. För Nannic kommer alltid säkerheten i första hand och därför har även NBE-apparaturerna granskats av Elsäkerhetsverket som är ansvarig myndighet i Sverige.

Utvecklats under mer än 15 år

Radiofrekvens (RF) är en säker och väl beprövad metod som används inom kirurgin sedan över 70 år tillbaka. Metoden har även använts i över 10 år för hudföryngring utan kirurgiska ingrepp och anses vara en av få metoder som har vetenskaplig bevisad och klinisk dokumenterad effekt. NBE radiofrekvensapparaturer från Nannic är unika på marknaden och arbetar enbart med kapacitiv radiofrekvens, vilket betyder att det inte finns någon direktkontakt mellan elektroniska komponenter och huden. De stora kontaktytorna på Nannics patenterade probar möjliggör att maximalt med energi kan tillföras cellerna. Med hjälp av de radiofrekventa vågorna ändras spänningen i kroppens celler och skapar vibration vilket möjliggör för de specialutvecklade serumen från Nannic att gå ner på djupet.

behandlingarna

synliga resultat från första behandlingen och en långsiktig förbättring av hudens struktur

NBE Deep skin

Ett unikt duokoncept med dermabrasion och microneedling. En mekanisk peeling som rengör huden på djupet kombineras med en revolutionerande mikrokanalsteknik och specialutvecklade serum från Nannic.

En säker och effektiv behandling som anpassas individuellt för varje hudtyp och önskat resulta. Banbrytande metod för hudföryngring med omedelbara effekter och en långsiktig förbättring av hudens struktur.

Rynkor
Linjer
– Akne
– Ärr

– Couperoser
– Pigmentfläckar
– Förstorade porer
– Oren hud

NBE radiofrekvens

En avkopplande behandling där elektromagnetisk energi kombineras med värme och specialutvecklade serum från Nannic. De aktiva ingredienserna slussas effektivt ner på djupet i huden och ger cellerna energi. Huden stärks upp och tillväxten av nya celler stimuleras.

En säker och effektiv behandling som anpassas individuellt för varje hudtyp och önskat resultat. En banbrytande metod för hudföryngring med omedelbara effekter och en långsiktig förbättring av hudens struktur.

Behandlingsområden

– Rynkor
– Linjer
– Slapp hud
– Akne
– Ärr
– Dubbelhaka
– Tunga ögonlock
– Oren hud
– Couperoser
– Pigmentfläckar
– Förstorade porer

– Mörka ringar under ögonen
– Påsar under ögonen
– Överflödigt fett
– Bristningar
– Celluliter
– Muskelvärk
– Spända muskler
– Stress
– Lymfdränage

NBE classic

Information kommer inom kort.

– Rynkor
– Linjer
– Akne

NBE Massage

En banbrytande metod med djupgående effekter mot stela och spända muskler. Behandling genomförs med elektromagnetisk energi kombinerat med värme och en specialutvecklad massagekräm.

Upplev en avslappande massage som på kortare tid åstadkommer en varmare, mjukare och mer elastisk muskel och vävnad. Kroppen blir lättare avslappnad och kan bättre och mer effektivt ta till sig behandlingen. Spänningar vid smärttillstånd motverkas och den har en lugnande effekt på kroppens muskulatur. NBE massage är en säker och effektiv behandling som anpassas individuellt för varje område och önskat resultat.

Behandlingsområden

– Går djupare ner i vävnaden
– Förbättrar syreupptaget i cellerna
– Ökar blodcirkulationen i musklerna
– Minskar koldioxiden
– Reducerar mjölksyra och sla

– Startar kroppens egna läkningsprocess
– Ökar lymfcirkulationen
– Reducerar inflammation
– Stimulerar kollagenproduktionen

apparaturer för salonger, klinker & SPA

NBE Deep skin

En härlig behandling…

NBE 800+

En härlig behandling…

NBE  1000

En härlig behandling…

Nannic 3000

En härlig behandling…

0
Varukorg