Exklusiv julkampanj

När du köper NBE 1000 eller 3000, inkluderar vi en digital säljare utan extra kostnad! Välj mellan en elegant hängmodell eller en praktisk golvmodell – båda designade för att effektivisera och maximera din försäljning.

Dessutom erbjuder vi flexibla finansieringsalternativ för en smidig start. Njut av en 3 månaders avgiftsfri period för att komma igång, med avtalsstart den första april. Det är en fantastisk möjlighet att utrusta ditt företag med marknadens främsta verktyg och ta din verksamhet till nya höjder.

Men vänta inte för länge – det här exklusiva erbjudandet är begränsat till endast de första 10 beställningarna eller gäller fram till den 24 december. Se till att säkra din plats idag och börja din resa mot ökad försäljning och framgång!

Digital säljare

Öka din försäljning med vår digitala säljare. Upptäck det nya sättet att skapa kundlojalitet. En digital säljare som med personliga budskap inspirerar, motiverar och informerar dina kunder. Enkelt, effektivt och målinriktat för att öka din försäljning. Förstärk kundupplevelsen och öka din försäljning, vi erbjuder en digital säljare med all inclusive!

Klicka på bilden för att öppna katalogen

NBE Apparaturer

NBE står för Nannic Beautyfying Energy och är ett professionellt koncept som vänder sig till auktoriserade hudterapeuter och diplomerade massörer eller motsvarande. Konceptet består av högteknologiska apparaturer, specialanpassade  behandlingsserum med cellidentisk bas och är en succé världen över. Metoden bygger på mångårig forskning och följer europeisk standard.

NBE är ett säkert och väl beprövat koncept helt utan nålar, laser eller andra aggressiva metoder och varje behandling är ljuvligt avkopplande och anpassas individuellt efter önskat resultat. De aktiva ingredienserna slussas effektivt ner på djupet i huden och ger cellerna energi så att huden stärks upp och blir mer motståndskraftig.

Klicka på bilden för att öppna katalogen

Kontakt oss gärna

Kundvagn
Din kundvagn är tom.

Gå gärna till vår produktsida.