Corpus Sanus Massage & Hälsa

Corpus Sanus Massage & Hälsa

Adress

Galjalyckevägen 16, 294 77 Sölvesborg, Sverige

Kontaktuppgifter

Sociala Medier

Om salongen

För dig som kund är det en trygghet att gå till en certifierad massör. Min största önskan är att du ska må bra och att du känner att min behandling gör en skillnad i din vardag. Hos mig blir du bemött med engagemang, omsorg och respekt.

Hos Corpus Sanus Massage & Hälsa kan du välja att få en avkopplande massagebehandling för att kunna varva ner i en stressig vardag. Det blir din stund.

Hos oss finns kompetens kring kroppens lymfsystem som är så viktigt för att vi ska må bra och ha ett starkt immunförsvar. Vi erbjuder både manuell lymfmassage och lymfterapi med NBE3000. Den sistnämnda behandlingen är oerhört kraftfull och når ditt djupa lymfsystem. Under behandlingen njuter du av en behaglig värme och skön bearbetning av lymfsystemet samtidigt som nivån av stresshormon sänks och må-bra-hormonerna flödar i kroppen. Känslan efteråt är underbar!

Vi erbjuder även klassisk massage, terapeutiska massagebehandlingar, djupgående muskelmassage med NBE3000, gravidmassage mm

Produkter på salongen

Cleansing Care
Active Serum
Serum-In-Cream
Excellence
Stratum Symbiosum
Special Care
Hair Care
Fresh Care
Self Tan
Makeup
Hand Care

Startkit Normal V3

Stratum Symbiosum

Nannics nya revolutionerande prebiotiska hudvårdslinje ger en oslagbar effekt på din hud, vilket återupplivar dess naturliga kraft och inleder en imponerande snabb återhämtningsprocess.

Collecting Image Hair Care

Hair Care

Nannic HSR - Hair, Scalp & Roots är ett unikt koncept med banbrytande teknologi baserad på över 8-års forskning.

NBE Behandlingar på salongen

Treatment Image RF Beauty

NBE Beauty Treatments

Avkopplande behandling med specialutvecklade serum från Nannic. De aktiva ingredienserna slussas effektivt ner på djupet i huden och ger cellerna energi. Huden stärks upp och tillväxten av nya celler stimuleras.

Treatment Image RF Massage V3

NBE Massage Treatments

Upplev en avslappande massage som på kortare tid åstadkommer en varmare, mjukare och mer elastisk muskel och vävnad. Kroppen blir lättare avslappnad och kan bättre och mer effektivt ta till sig behandlingen.

Behandlingsområden

Ansikte
Kropp
Händer
Massage
Lymfterapi

Behandlingar

NBE RF Face Treatment
NBE DS Face Treatment
NBE RF Body Treatment
NBE RF Massage Treatment
NBE RF Lymphatic Treatment
Nannic Classic Treatment

Apparaturer

NBE 3000
Deep Skin

NBE Fokusområden

NBE behandlingarna anpassas individuellt med val av behandlingsserum och fokusområden efter önskat resultat och hudtyp. Konsultera alltid med din hudterapeut om vilka resultat som du vill uppnå och om det finns några särskilda områden eller hudproblem som de ska fokuserar på. Salongerna har lite olika inriktningar och utbud vad det gäller omfattningen av fokusområden och nedan visas vilka Corpus Sanus Massage & Hälsa erbjuder.

Rynkor & linjer
Akne
Ärr
Dubbelhaka
Tunga ögonlock
Oren hud
Ytliga kärl
Couperoser
Pigmentfläckar
Förstorade porer
Mörka ringar under ögonen
Påsar under ögonen
Överflödigt fett
Bristningar
Celluliter
Muskelvärk
Spända muskler
Stress
Detox
Lymfdränage
Lymfterapi

Kontakta salongen

 

 

Kundvagn
Din kundvagn är tom.

Gå gärna till vår produktsida.