Cura Hud & Harmoni

Cura Hud & Harmoni

Adress

Bäverns gränd 13, 753 19 Uppsala, Sverige

Kontaktuppgifter

Sociala Medier

Om salongen

CURA Hud & Harmoni, en hudvårdssalong där du kan få hjälp med dina hudvårdsproblem eller om du bara vill få en avkopplande och omhändertagande ansiktsbehandling.

Vi utför klassisk ansiktsbehandling och apparatbehandlingar som NBE 1000 (en radiofrekvens-behandling som passar alla) och Nannic Deep skin (microdermabraision samt en lätt variant av needling och mesoterapi). Kemisk peeling (AHA, PHA, Retinol), djuprengöring, portömning och olika typer av ansiktsbehandlingar. Snälla men verksamma behandlingar är vår melodi och M Picaut har en underbar signaturbehandling för ansiktet med bindvävsmassage i pannan, skön ansiktsmassage som stimulerar och akupressur. En riktig Ecolyx att unna sig.
Vi färgar också väldigt mycket fransar och bryn, vill du ha det lilla extra är en lashlift (ögonfransböjning) att rekommendera. Många kommer också till oss för att få ögonbrynen plockade och formade vilket är ett lätt sätt att se piggare och mera välvårdad ut.

Produkter på salongen

Cleansing Care
Active Serum
Serum-In-Cream
Excellence
Stratum Symbiosum
Special Care
Hair Care
Fresh Care
Self Tan
Makeup
Hand Care

Cleansing Products V3

Cleansing Care

En mild rengöringsserie noggrant anpassad för att skonsamt rengöra huden och samtidigt bevara den naturliga skyddsbarriären

Active Serum New Design Products 4

Active serum

Högkoncentrerade serum berikade med multiaktiva ingredienser som når djupt ner i huden och bl a motverkar hudens åldrande samt reparerar skador.
Collecing Serum In Cream V2

Serum-in-cream

Serum-in-cream teknologi som skyddar huden mot yttre påfrestningar och samtidigt penetrerar huden på djupet med aktiva ingredienser.

NBE Behandlingar på salongen

Treatment Image RF Beauty

NBE Beauty Treatments

Avkopplande behandling med specialutvecklade serum från Nannic. De aktiva ingredienserna slussas effektivt ner på djupet i huden och ger cellerna energi. Huden stärks upp och tillväxten av nya celler stimuleras.

Treatment Image RF Massage V3

NBE Massage Treatments

Upplev en avslappande massage som på kortare tid åstadkommer en varmare, mjukare och mer elastisk muskel och vävnad. Kroppen blir lättare avslappnad och kan bättre och mer effektivt ta till sig behandlingen.

Behandlingsområden

Ansikte
Kropp
Händer
Massage
Lymfterapi

Behandlingar

NBE RF Face Treatment
NBE DS Face Treatment
NBE RF Body Treatment
NBE RF Massage Treatment
NBE RF Lymphatic Treatment
Nannic Classic Treatment

Apparaturer

NBE 1000
Deep Skin

NBE Fokusområden

NBE behandlingarna anpassas individuellt med val av behandlingsserum och fokusområden efter önskat resultat och hudtyp. Konsultera alltid med din hudterapeut om vilka resultat som du vill uppnå och om det finns några särskilda områden eller hudproblem som de ska fokuserar på. Salongerna har lite olika inriktningar och utbud vad det gäller omfattningen av fokusområden och nedan visas vilka Cura Hud & Harmoni erbjuder.

Rynkor & linjer
Akne
Ärr
Dubbelhaka
Tunga ögonlock
Oren hud
Ytliga kärl
Couperoser
Pigmentfläckar
Förstorade porer
Mörka ringar under ögonen
Påsar under ögonen
Överflödigt fett
Bristningar
Celluliter
Muskelvärk
Spända muskler
Stress
Detox
Lymfdränage
Lymfterapi

Kontakta salongen

 

 

Kundvagn
Din kundvagn är tom.

Gå gärna till vår produktsida.