S-Kliniken

S-Kliniken

Adress

Narvavägen 23, 114 60 Stockholm, Sverige

Kontaktuppgifter

Sociala Medier

Om salongen

Sagakliniken grundades 2010 av Susanne Saarinen, leg. läkare. Klinikernas inriktning är avancerad medicinsk hudvård med injektionsbehandlingar, microneedling samt kemisk peeling. Att åldras är naturligt men det är gener och livsstil som avgör hur det påverkar varje unik individ, vår vision är att föryngra och förbättra ditt utseende utan att förändra det.

Sagakliniken har två privata och lugna mottagningar på Lidingö och Östermalm, där vi utför allt inom modern hudvård och estetik. Vi skapar resultat efter din vision, hit kan Du som kund tryggt återvända för säkra och seriösa behandlingar.

Våra behandlingar och produkter anpassas för dig för att föryngra, återställa och förbättra din huds hälsa. Varmt välkommen att boka tid för konsultation så vi tillsammans kan lägga upp en behandlingsplan för dig.

Produkter på salongen

Cleansing Care
Active Serum
Serum-In-Cream
Excellence
Stratum Symbiosum
Special Care
Hair Care
Fresh Care
Self Tan
Makeup
Hand Care

Startkit Normal V3

Stratum Symbiosum

Nannics nya revolutionerande prebiotiska hudvårdslinje ger en oslagbar effekt på din hud, vilket återupplivar dess naturliga kraft och inleder en imponerande snabb återhämtningsprocess.

NBE Behandlingar på salongen

Treatment Image RF Beauty

NBE Beauty Treatments

Avkopplande behandling med specialutvecklade serum från Nannic. De aktiva ingredienserna slussas effektivt ner på djupet i huden och ger cellerna energi. Huden stärks upp och tillväxten av nya celler stimuleras.

Treatment Image RF Massage V3

NBE Massage Treatments

Upplev en avslappande massage som på kortare tid åstadkommer en varmare, mjukare och mer elastisk muskel och vävnad. Kroppen blir lättare avslappnad och kan bättre och mer effektivt ta till sig behandlingen.

Behandlingsområden

Ansikte
Kropp
Händer
Massage
Lymfterapi

Behandlingar

NBE RF Face Treatment
NBE DS Face Treatment
NBE RF Body Treatment
NBE RF Massage Treatment
NBE RF Lymphatic Treatment
Nannic Classic Treatment

Apparaturer

NBE 3000

NBE Fokusområden

NBE behandlingarna anpassas individuellt med val av behandlingsserum och fokusområden efter önskat resultat och hudtyp. Konsultera alltid med din hudterapeut om vilka resultat som du vill uppnå och om det finns några särskilda områden eller hudproblem som de ska fokuserar på. Salongerna har lite olika inriktningar och utbud vad det gäller omfattningen av fokusområden och nedan visas vilka S-Kliniken erbjuder.

Rynkor & linjer
Akne
Ärr
Dubbelhaka
Tunga ögonlock
Oren hud
Ytliga kärl
Couperoser
Pigmentfläckar
Förstorade porer
Mörka ringar under ögonen
Påsar under ögonen
Överflödigt fett
Bristningar
Celluliter
Muskelvärk
Spända muskler
Stress
Detox
Lymfdränage
Lymfterapi

Kontakta salongen

 

 

Kundvagn
Din kundvagn är tom.

Gå gärna till vår produktsida.