Salongsinredning

Selected by nannic

I samarbete med REM erbjuder vi ett utvalt sortiment av professionella kvalitetsmöbler till oslagbara priser. Möblerna distribueras från vårt huvudkontor norr om Stockholm och där finns även showroom med visningsexemplar. Med REM möbler kan du känna dig säker och trygg och vi lämnar 3 års garanti och service.

Under mer än 100 år har REM och utvecklat kvalitétsinredning, behandlingsmöbler och interiör för salonger, kliniker, frisörer, SPA och butiker. 1918 grundades företaget Eugene Suter och 1995 bildades dagens REM. Tack vare investeringar i modern teknik och en känsla för design och funktion är REM idag den ledande brittiska tillverkaren med distribution världen över.

 

Produkter

Stort utbud av salongsinredning och snabba leveranser.

Tyger och skin

Välj bland över 20 olika tyger och skin.

Laminat och mönster

Välj bland över 20 olika laminater och mönter

3 ÅRS GARANTI

Nannic erbjuder 3 års garanti och service på möbler.

Komplett inredning

Vi kan levererar ett stort utbud av inredning till salonger, kliniker och SPA

Spa Reception B

Salongsinredning

REM har en egen designavdelning som kan rita upp och tillverka kompletta koncept för varje verksamhet. All interiör designas och tillverkas omsorgsfullt i den egna fabriken. Från behandlingssängar, bord och stolar till receptionsdiskar, produkthyllor och stylingenheter. Från klassiskt stilrena möbler till exklusiva helhetslösningar. Ledande designer och tillverkare av kvalitetsmöbler och interiör.

 

• Brett utbud av möbler för salong, klinik och SPA
• Lager och showroom på vårt huvudkontor
• Snabba leveranser
• 3 års garanti
• Möjlighet att kundanpassa och designa efter eget önskemål

Produkter som ingår i serien

Klicka på respektive produkt för att läsa mer.

Tyger

Flera av produkterna är anpassningsbara vad det gäller färg på tyger och laminat. Tyget på behandlingsbänkarna levereras alltid i vitt och går inte att byta ut.

Laminat

Flera av produkterna är anpassningsbara vad det gäller färg på tyger och laminat. Tyget på behandlingsbänkarna levereras alltid i vitt och går inte att byta ut.

MED REM MÖBLER KAN DU KÄNNA DIG SÄKER OCH TRYGG

Denna garanti täcker eventuella produktfel som uppstår på grund av felaktiga material eller utförande
eller defekter som uppstår vid transportskador. Garantin täcker inte eventuella problem som härrör från skador som orsakats av felaktig användning, felaktig installation, skador som orsakas under tredje partens transport och lagring eller rättvist slitage. Garantitiden sträcker sig under en period av tre år från inköpsdatum. Kunderna måste behålla sitt kvitto från den leverantör REM-distributören som inköpsbevis.
Hur påverkar detta mina lagstadgade rättigheter? Denna treåriga garanti påverkar inte på något sätt dina lagstadgade rättigheter och är avsedd som en extra skydd och fördel för att köpa och använda REM-produkter.

Andra undantag från garantin:
1. Färgad klädsel på grund av hårfärg och andra produkter omfattas inte av garantin.
2. Färgad klädsel på grund av denim eller liknande omfattas inte av garantin.
3. Eventuella varor som skadas under transport omfattas endast av garanti om de levereras på REM-fordon eller underleverantörer. Alla varor som samlats in av kunder eller där samlingen har ordnats av kunder omfattas inte av någon transitskada.
4. Eventuella varor köpt från rådbestället lager, fakturerad på en kod begränsad med 3045 gäller inte garanti.
5. Alla varor som köps från Ebay av sådana är ej täckta av garanti.

Retur- och återbetalningspolicy
Alla fel som uppstår på grund av felaktigt material eller dåligt utförande eller defekter som uppstår vid transportskador kommer att returneras till REM utan kostnad för kund. Föremål som tillverkas enligt kundens specifika krav (till exempel beställda möbler och skräddarsydda möbler) kan inte returneras. Om varan är felaktig kommer den att bytas ut eller repareras till REMs kostnad enligt gällande villkor.

Eventuella skador rapporteras direkt till info@nannic.se.

Kundvagn
Din kundvagn är tom.

Gå gärna till vår produktsida.